Sfida e madhe e Shqipërisë: Francë 2016

Me dy fitore, Kuqezinjtë sigurojnë pjesëmarrjen e parë në një turne të madh të kontinentit, siç është kampionati europian i futbollit që do të zhvillohet në Francë, në periudhën 10 qershor-10 korrik 2016.

Qeveria Tsipras votëbesohet nga 155 deputetë

Qeveria e kryesuar nga Aleksis Tsipras ka marrë votëbesimin nga 155 deputetët e maxhorancës qeveritare. Në votim morën pjesë 299 deputetë dhe 144 prej tyre votuan kundër programit qeveritar të prezantuar nga Tsipras.

Trajneri serb, Çurçiç: Mendojmë vetëm për lojën

Radovan Curçiç u shpreh se, “do mundohemi të mos mendojmë për gjë tjetër në fushë, por vetëm lojën". Sa i përket formacionit të Serbisë, trajneri serb tha se, “formacionin do ta shihni nesër në fushë”.

Sfida e madhe e Shqipërisë: Francë 2016

Me dy fitore, Kuqezinjtë sigurojnë pjesëmarrjen e parë në një turne të madh të kontinentit, siç është kampionati europian i futbollit që do të zhvillohet në Francë, në periudhën 10 qershor-10 korrik 2016.

Qeveria Tsipras votëbesohet nga 155 deputetë

Qeveria e kryesuar nga Aleksis Tsipras ka marrë votëbesimin nga 155 deputetët e maxhorancës qeveritare. Në votim morën pjesë 299 deputetë dhe 144 prej tyre votuan kundër programit qeveritar të prezantuar nga Tsipras.

Tsipras paraqet programin e qeverisë së tij

Për një orë e gjysmë Tsipras është përqëndruar më së shumti në çështjet e ekonomisë dhe të reformave, në fokusin e marrëveshjes së re që nënshkroi para tre muajsh me kreditorët.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2

Ne ju japim zgjidhjen me te mire!