Lista e re e lejeve të qëndrimit

Pas muajsh apo dhe vitesh pritjeje të gjatë dhe ankthi, më në fund mund të jetë dita juaj. Leja juaj e qëndrimit mund të ketë dalë dhe ju nuk ka pse të qëndroni në radhë apo të paguani avokatin që të pyesë mbi fatin e kërkesës tuaj.

SYRIZA, avantazh 20,2% kundrejt ND

Një diferencë prej 20,2 njësish ndërmjet SYRIZA-s dhe Demokracisë së Re (ND) evidentohet në sondazhin e Palmos Analysis për televizionin SBC. Në predispozicionin e votës SYRIZA grumbullon 36,7%, ND 16,5%.

Athina, ende larg marrëveshjes me partnerët

Presidenti i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker, ka deklaruar se “Greqia është dhe do të mbetet pjesë integrale e eurozonës”. Por Juncker ka theksuar se Greqia duhet të zbatojë marrëveshjet me partnerët.

SYRIZA, avantazh 20,2% kundrejt ND

Një diferencë prej 20,2 njësish ndërmjet SYRIZA-s dhe Demokracisë së Re (ND) evidentohet në sondazhin e Palmos Analysis për televizionin SBC. Në predispozicionin e votës SYRIZA grumbullon 36,7%, ND 16,5%.

Fillon periudha e ndërmjetme e uljes së çmimeve

Fillon të shtunën periudha e uljes së çmimeve në njësitë tregtare, që përfundon më 9 maj dhe të dielën, 3 maj, tregtarët janë të lirë t’i mbajnë hapur dyqanet nga ora 11,00 deri 18,00.

SYRIZA, avantazh 14,8% kundrejt ND

SYRIZA merr 35,6% dhe Demokracia e re 20,8%. Pasojnë To Potami me 5,8%, Agimi i Artë me 5,3%, KKE me 5,1%, ANEL 4,2%, PASOK 2,8%, Unioni i Qendrës 1,5%, Lëvizja e Socialistëve Demokratë 1,4%.

Papunësia në Greqi, në nivelin 25,7%

Papunësia në Greqi në janar 2015 ishte në nivelin 25,7%, duke shënuar një rënie të vogël në raport me dhjetorin 2014, sipas të dhënave që publikoi Shërbimi Statistikor Europian (Eurostat).

Tsipras, optimist për marrëveshje “së shpejti”

Optimist se ndodhemi afër zgjidhjes për një kohë të shkurtër sa i përket marrëveshjes së ndërmjetme, u paraqit kryeministri grek, Aleksis Tsipras, gjatë fjalës në mbledhjen e këshillit të ministrave.

Greqi, mbajtja e celularit në provime = skualifikim

Këshilli i Lartë i Shtetit ka konkluduar se dhe vetëm posedimi i telefonit celular, pavarësisht nëse është i çaktivizuar apo jo, gjatë provimeve të lirimit, automatikisht e skualifikon nxënësin.

Sizmologu: Tërmeti i Nepalit nuk influencon Greqinë

Lëkundjet e fuqishme të tërmetit në Nepal do të shkaktojnë një “domino sizmike”, mirëpo për shkak të distancës së madhe, nuk do të influencojë territorin grek, sipas sizmologut Eftimios Lekkas.

FOTO GALERI


  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2

Ne ju japim zgjidhjen me te mire!